Servicii oferite in cadrul Senior Center

În cadrul Senior Center punem la dispoziție o gamă largă de servicii, dintre care se remarcă atât facilitățile de cazare și îngrijire, cât și cele de consiliere, consultanță sau tratament specializat. Suntem aici pentru toți seniorii care au nevoie de ajutor, care doresc să își petreacă bătrânețea într-un loc special realizat pentru ei, cu specialiști care le înțeleg nevoile și care sunt pregătiți să îi ajute în orice moment.

Descoperiți mai jos toate serviciile pe care le punem la dispoziție. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați.

Alte servicii

Punem la dispozitia rezidentilor Azilului Privat toate tipurile de servicii complementare pentru usurarea sau imbunatatirea vietii de zi cu zi. Suntem siguri ca pe langa ajutorul specializat, seniorii au nevoie si de ajutor pentru alte activitati. Tocmai de aceea în cadrul azilului nostru de batrani oferim si:

- Activitati speciale pentru imbunatatirea starii generale, in care folosim diverse terapii, programe sociale, terapie ocupationala, etc.;

- Achizitionarea medicamentelor conform retetelor eliberate de catre medicul de familie sau medicul specialist; Spalatorie si calcatorie (haine, lenjerie pat, prosoape);

- Menaj zilnic sau ori de cate ori este nevoie;

- Paza non-stop asigurata de firma de paza 24/7.